RTSH: 31 Minuta – Mars 2019

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Mbi një milion shqiptarë kanë braktisur vendin në tre dekadat e fundit. Dëshira për t’u larguar vazhdon të jetë e madhe, edhe tani, sidomos tek të rinjtë. Por ka një tendencë kohët e fundit të atyre që, pasi kanë kërkuar Amerikën larg, kthehen me dëshirën për të jetuar në vendlindje dhe për të mos ikur më. Aneta Mihali Xhiku ka jetuar për gati 20 vjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe për “31 Minuta” tregon historinë e saj, dëshirën për të jetuar në Shqipëri.

Sarande, mars 2019