Bela Dhrimo, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ndihem shume prane mendimeve te kesaj vajze sarandiote, dhe jam shume e irrituar nga komentet egoiste, shume here tejet provinciale dhe keqdashese, sidomos te bashkeqytetareve te mi, qe pavaresisht se kane lene qytetin per t’u bere zengjine neper bote, provincllekun nuk e c’rrenjosen dot nga indet e trurit, ne kundershtim te madh me kete vajze kurajoze, punetore, e te emancipuar deri ne kocke, qe boten perendimore po e perdor per ta bere jeten e saj me te bukur, ne atdheun e saj, ne qytetin e dashur te lindjes.