Mirela Petalli

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Pershkrimi yt eshte vertetesisht i dhimshem. Edhe pse une besoj se mund te ndertohet nje jete ne emigracion dhe nuk mendoj te kthehem, te pergezoj fort per guximin dhe te uroj shume mbaresi. Good luck, although I don’t think you need it…