Mimosa Manxhari, Tirane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Me sa mençuri dhe vertetesi! Ju uroj begati te shtuar e po ashtu jam shpreseplote qe do sillni eksperiencat dhe frymen e punes ne kete vend qe e ka mbytur pesimizmi dhe qarjet, pa tentuar askush te beje nje gje te vogel VETE, pa pritur nga te tjeret apo ngritur duart nga qielli. Ju prifte e mbara!