Vojsava Elisavet Sina, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Neta, te ndjej ne cdo frazen tende. Dikush qe nuk eshte larguar edhe per pak nga atdheu nuk ka se si te futet ne pozicionin tend. Duke u rritur, filozofojme me shume dhe perceptojme me mire nevojat e brendshme. Besome, nuk e kane te gjithe forcen e te menduarit dhe forcen e te vepruarit ne kohen e duhur. Do force shpirterore dhe nje bagazh te caktuar kulturor te mund te rrosh per vete, duke respektuar ne te njejten kohe edhe ata qe te rrethojne…dhe forcen per t’u pershtatur nuk e kane te gjithe njesoj….