Ilirian Hasko Gjongjini, New York (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ndaj gjithcka qe shkruan! Po afron mosha e pensionit dhe vendi yne eshte pothuaj ideal per pension. Me siguri do te rishihemi me nje doze malli e lumturie me te madhe nje dite, pikerisht aty ne vendin tone!