Gjenovefa Nesha, Vlora

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Neta te pershendes e uroj mireseardhjen! Gjeta veten ne kete shkrim kaq te bukur. “Rrenjet dhe Shpirti” – nuk mund te gjendej titull me i bukur!