Genti Rrugia, Tirane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Fantastike! Diku m’i ke kopjuar mendimet mua ti… Nuk ka mundesi. Diku do ta kem pire nje kafe me kete zonje qe m’i ka kopjuar mendimet qe kam shprehur 🤔😜😂 . Mirepo çudia eshte qe hera e pare qe po e shoh, dhe per ta njohur as nuk behet fjale! Keto jane pikerisht ato qe une perseris gjithmone. Jane mendimet e logjikshme te nje emigranti qe ka ndjenja dhe preket nga reagimet e ftohta te vendasve ku shkon. Ftohtesia, perçmimi, mos deshira per te te pasur ty neper kembe. Eshte vendi i tij. Nuk te do ty, se e do per vete. Kemi arritur ne nje gjendje qe në sulm jane palaçot dhe altorpolantet qe e bejne nje fryme te tille, ku ai qe kthehet ne vendin e tij te ndihet budalle. Eeeee, u ktheve? Pse…i çmendur je? Te kthyen? Viroza e idiotave neper ambient. Mirepo llogjika e njerezve qe duan ajrin, diellin, natyren, njerezit qe i rrethojne, eshte ajo me e arsyeshmja. Te lumte zonje! Shume respekt.