Zeni Dermishi, Kosove

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Cdo shqiptare emigron nga halli! Eshte e sigurte qe kurre nuk ndjehesh si ne vendin tend ! Sado te punosh, te kesh, te shetisesh, nuk ndjen ate kenaqsi qe e ndjen njeriu ne vendit e vet! Me pak fjale, je i humbur ne dhe te huaj!