Valbona Aliaj Selimaj, Virginia (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

… po une ca e kisha trurin te hequr e ti ma hoqe fare me kete shkrim! Neta, e kam lexuar nga fillimi ne fund, dhe une ndjehem si ty!