Spi shpk Albania, Tirana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Jam Jonida Tahiri dhe sapo kam lexuar shkrimin tend. Te kerkoj te mos ikesh nga vendi yne. Kemi nevoje per nje mendje te kthjellet si e juaja. Jemi nje vend totalisht i verber, por dhe me vlera qe kane nevoje te peshkohen nga peshkatare njerezish si ju. Une e ndjeva kaq shume kete shkrim. Ishte kaq pa ego dhe njerezor, nje analize e paster dhe plot te verteta. Jemi kaq te verbuar nga ego saqe kemi harruar te jemi njerezore…