Shpetim Kocibelli, Tirane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Përshkrim real, uroj që vërtet të gjeni lumturinë familjarisht në Shqipëri, por më beso, pas 12 vjetësh që jam larguar nga USA, jam bindur që këtu ka humbur shpresa për të ardhmen. Dhe kjo, jo për fajin tonë, por të disa bastardëve që mundohen të vjedhin çdo të mirë që ofron ky vend, me këtë natyrë të bekuar. Përgëzime për kthimin tuaj, uroj të funksionojë për ju!