Rezart Gashi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

…Sapo lexova artikullin tuaj, dhe ta them të drejten cdo fjalë e juaja është e vërtetë, atë e përjetoj cdo ditë, jetoj aty ku shpirti im nuk ndjen asgje dhe nuk i takon atij vëndi…Gjatë më duket kthimi në vëndin tim, ma të bukuren Shqipëri!