Raimonda Kovaci, Itali

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

I paska buruar nga shpirti!!! Emigracioni eshte plage….eshte shkaterrim, shperberje, ndarje, dhimbje dhe depresion…nuk i eshte kenduar ndonjehere me gezim…vetem vargje me lot ka patur edhe 100 vjet perpara!! Oiiii…..