Natasha Trifoni Mitrolari, St. Louis (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Te mbeshtes dhe te jap te drejte! Vetem dhimbje po ndjejme! Edhe kasolle te ngelet Shqiperia (qe kurre mos ngelte, por ardhte dita te begatohet ai vend,) ne perseri shpirtin dhe mendjen i kemi aty!