Llambrini Kona, Tirane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

C’i do sociologet! Kjo ia kalon cdo analize sociologjike! Jam ketu brenda dhe nuk kam dale, pikerisht se kam menduar te tera ato fatura te shpirtit qe thate ju… Pergezime qe u kthyet! Jeta fillon serish!