Landi Tirona

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Shkrimin tuaj e lexova dhe sinqerisht ishte nje dicka qe kam shume vite qe dua ta shpreh, por s’kam gjetur fjalet e duhura. Ju uroj me te mirat!