Fatmir Sulo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

E kuptoj shume mire ndjesine tende. Une jam nje nga te rikthyerit dhe nuk jam bere pishman asnje dite, pikerisht per keto aresye qe ke permendur edhe ti.