Eli Aliaj, Virginia (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

I ke thene te gjitha, na e bere zemren mal mua dhe Edmondit!
Sa me pelqeu “atje isha e kenaqur, ketu jam e lumtur!”