Edlira Dule, Australi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Emigracioni ne nje vend te zhvilluar na ka bere me te pjekur, me flexible, pa paragjykime, dime te falim, dhe te jemi me modeste, te vleresojme vlerat dhe jo materialet. Duhet t’i japim kredit te qenit emigrant per keto cilesi humane. Lum ata qe kane mundesi t’i kthejne dhe t’i aplikojne keto vlera ne atdhe!