Ard Ed, Pogradec

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

…cfare e ben te lumtur shqiptarin dhe ne kohet me te veshtira: familjariteti, miqesia, shoqeria, kenaqesia kur mblidheshin bashke dhe harronim cdo hall, e lumturoheshin me momentin. Oh sa gjera jane c’bere ne keto vite! Lum ai qe i ka ruajtur ato…