Alexandra Voko, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nje shkrim qe te ben te mendosh dhe t’i shikosh gjerat me kendveshtrim tjeter. Te gjithe ne emigration perjetojme ato qe ti i pershkruan si boshllek: mungesa e familjes, normat shoqerore, gjuha, natyra, dhe besoj se te gjitha keto te bejne te mendosh kthimin ne vendin tend. Ka kuptim shprehja “te gjithe perfundojne atje nga ku jane nisur….”