Aleksander Pascal, Chicago (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Neta, te perqafoj, do shihemi nga vera! Shkrimi eshte edhe per mua, sic kemi folur…
Ju shkofte mbare, ty dhe miqve!