Albana Melyshi Lifschin, Charlotte (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

“Emigranti shqiptar ndodhet në boshllëk – nuk gjen njeri të zbrazet, nuk gjen njeri ta mbushë” – ky është i gjithë thelbi i vuajtjes së përbashkët të të gjithë emigrantëve. Pasuria materiale nuk zëvendëson kurrë atë shpirtërore. Puna është se mjaft kanë shkuar me mall në atdhe dhe janë kthyer serish. Uroj me gjithë zemër te jesh e mbushur dhe e gëzuar gjithnje, se atdheu është si nëna, që nuk zëvendësohet. Të përshëndes nga larg, Aneta. Shëndet e suksese!