Aneta Mihali Xhiku, Washington D.C. (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

I nderuar z. Alush (Kryeziu), ju falenderoj qe keni pranuar miqesine time virtuale. I ndjek me shume interes fotot tuaja qe me percjellin vendin tim, qe une, fatkeqesisht, nuk e njoh. Femijet e shkolles “Rrezor” i japin rreze diteve te mia. Jam nga jugu i Shqiperise por punoj ne Washington DC, ku jam njohur me te rinj kosovare qe me japin shume shprese per kombin tone. Keto dite po punojme se bashku per te realizuar festen e pervjetorit te Kosoves dhe mendova se do te ishte shume emocionante te kishim nje pershendetje nga femijet e Kosoves – me shkoi mendja tek shkolla “Rrezor”. A mund te bisedojme me hollesisht? Faleminderit! Neta, 6 shkurt 2014