Xhanan Mejdiu, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Shkrim shumë prekës. Një realitet i hidhur. Duke lexuar, në mendje kalonin gjithë hallet dhe vuajtjet e mia. Dhe hallet e shqiptarëve ndryshojnë me milimetra nga njëri tjetri.
E vërteta është se ne vetëm në vëndin tonë mund të lulëzojmë, këtej jemi mysafirë dhe ngelemi mysafire.