Merita Zaloshnja, Tirane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Neta, te kuptoj dhe te ndjej shume mire per cfare ke shkruar. Kam jetuar dhe une per disa vjet ne Washington dhe jam kthyer ne Tirane.. Nuk te behet asnje vend si vendi yt …