Kompleksi Deliallisi, New York (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Realitet i dhimbshem, shqiptaret kane tentuar gjithmone te kthehen prane vendit te tyre… Nuk ka me bukur se Shqiperia, por te gjithe qe jane kthyer, kane investuar te ardhurat e emigrimit, dhe shteti shqiptar i vodhi dhe i falimentoi bizneset. Politikanet dhe pushtetaret i kane sulmuar gjithmone emigrantet qe kane investuar djersen e emigrimit. Te mjeret, kane marre prape valixhet per t’u rikthyer ne vendet perkatese qe kane dhe dokumentat, per te mos u kthyer me kurre, me lot ne sy. Emigrimi keto dite eshte shume i veshtire, por qendrimi ne Shqiperi pa lidhje politike eshte edhe me i veshtire.