Kela Veshi, Maryland (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

… shkrimi me preku shume, gjej shume veten ne te dhe te uroj ta kesh shpirtin plot. Kenaqem shume kur shikoj fotot e bregdetit qe ve here pas here, dhe e imagjinoj sa lumturi te sjell pejsazhi yne.