Fatos Kalajxhiu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Shkrim i sinqertë e plot pasion. Kështu ndihemi të gjithë, të përmalluar e pa ngrohtësinë e gjithçkaje që të ofron vendi yt…por kur “pa dashur” hap TV tek kanalet shqip dhe dëgjon ç’ndodh e ç’bëhet atje, thua me vehte “shyqyr që ika.” 
Për 27 vite “Demokra…lesh” është rritur brezi më i keq dhe më i pa edukuar ndonjëherë në Shqipëri, e unë nuk dua të jetoj në praninë e atij brezi, të paktën deri atëherë kur fëmijët t’i kem të pavarur.
Edhe unë me pasion e shkrojta këtë copë dhe pa u menduar fare.