Enkela Yfandi, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kjo eshte e verteta e hidhur e brezit tone. Ke hedhur ne leter mendimin, jeten dhe shpresen e te gjitheve qe iken dhe lane qytetin. Uroj nje dite te kthehemi te gjithe, te kemi shendetin vetem.