Aleko Jaupi, Tirane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dikush mund te mos kuptoj se cfare eshte reale. por njeriu i jep te drejte asaj qe ai perjeton. Dikush shprehet me fisnikeri ne fjalet e veta, shpreh dhimbjen si ai vete e perjeton, por dikush tjeter nuk e ka perjetuar ne ate forme dhe i duket absurde. Por mos harroni – gjithkush eshte i ndryshem ndaj asaj qe perkufizohet me fjalen njeri.

Jetojme ne Shqiperi, ne kete jetimore te madhe ku ne 10 veta, nqs ke nje mendim ndryshe, 9 te quajne te cmendur. Por mos harroni, inteligjencen po na i blen bota, dhe ato pak vlera qe mbart dikush doemos ne kete vend do perbuzen.