Marjeta Gjika, Belgjike

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

… eshte shume e vertete, keshtu ndihem edhe une. Vendi ku u lindem dhe u rritem me mungon, jam shume e lumtur kur nisem per ne Sarande, dhe kam nje stres pa fund kur ditet afrojne per te ikur. Na iku jeta duke bere gati valixhet…