Kristofor Gjika, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

… kur vij në Sarandë nuk më duket rruga, dhe sado që lodhem shumë me punët e ndryshme në shtëpi, prapë nuk e ndjej. Kur vjen ora për të ikur, xhindosem, prandaj njeriu atje ku ka lindur duhet t’i përshtatet një pune, cilado qoftë ajo. Por nuk ka mbështetje nga shteti. Une erdha, fillova me makinë, nafta ishte 600 lekë litri, kishte pune – për dy vjet te gjitha mbaruan, makina rri e mbyllur dhe une u ktheva prapë ne Greqi, po s’ka ndertim, janë të gjitha të bllokuara…