Leke Preci, Texas (USA)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Sikur të ngrihesha çdo ditë në vendin tim në orën 4:30 am, dhe të vrapoja për në pune si i tërbuar për një orë e gjysëm, une do lumturoja një mëhallë të tërë, jo vetëm veten apo familjen time…