Ermioni Vasili, Greqi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nuk kam fjalë të shumta për të shkruar, jam bllokuar. Sapo e lexova, jam e përlotur – kam 30 vjet në Greqi, por si vendi tënd nuk të bëhet asnjë. Jam shumë e kënaqur me jetën këtu, kemi punuar jashtë mase dhe nuk na mungon asgjë, por ajo që na mungon është ajo që përmend ti shoqja ime, dhe të lumtë ajo era e vendit tënd, por nuk e di nëse do të vijë ora për të gjithë ne që ta merisim si në ato vite.